O nama

“ROGINA” — obrt za proizvodnju motornih brtvi posluje već više od 50 godina na programu izrade motornih brtvi.

Uspješno pratimo sve trendove u proizvodnji motornih i industrijskih brtvi koji proizlaze iz sve većih zahtjeva automobilske industrije, odnosno industrije motora.

Ukupno iskustvo i znanje, stečeno kroz proteklih 50+ godina, ugrađeno je u svaku našu motornu ili industrijsku brtvu.

Prateći svjetske trendove u tehnologiji i u korištenju brtvenih materijala, danas smo na takvom.stupnju razvoja proizvodnje da u pogledu kvalitete i u pogledu cijena i rokova u cijelosti možemo zadovoljiti svim zahtjevima modernog poslovanja. Silikonska dorada brtvi, kao završna faza izrade naših brtvi i najkvalitetniji brtveni materijali znatno povećavaju i garantiraju dugotrajnost, nego što je to slučaj kod većine manje kvalitetnih a originalnih brtvi, te time povećavaju sigurnost i ekonomičnost Vašeg vozila, stroja, brodskog motora,

S 50-godišnjim iskustvom u proizvodnji motornih i industrijskih brtvi dosegli smo najvišu razinu kvalitete u svim fazama tehnološkog procesa, što nam omogućava izradu svih vrsta brtvi prema uzorku, nacrtu ili zahtjevu.

Proizvodimo

brtve za motore osobnih i teretnih vozila
brtve za brodske motore
brtve za poljoprivredne strojeve
brtve za procesnu industriju
brtve za građevinske strojeve
brtve za lokomotive i vagone
brtve po uzorku ili nacrtu

Slike proizvoda

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.

Prihvaćam Ne prihvaćam Više o kolačićima i pravilima privatnosti